Explora

Saps de què vols treballar? Ho tens més o menys clar, però vols conèixer millor en què consisteix realment la feina? O quins estudis demanen per accedir-hi?

Aquest curs 2020-2021 hem adaptat al format virtual les visites “Explora” a empreses i entitats, per tal que que puguis començar a indagar els sectors que t’interessen.

Ja pots visualitzar les converses a continuació… i, recorda, si et queda qualsevol dubte, contacta’ns!


Professionals t’expliquen tot allò que t’interessa:

  • Quin és el seu dia a dia a la feina
  • Quina formació els cal
  • Què els agrada i què no del seu treball
  • Amb quins altres professionals col·laboren
  • Quina és la situació del sector i com pots entrar-hi a treballar
  • Quant cobren
  • Quins són els seus horaris laborals…


🎓 En aquesta edició parlem amb:

Acadèmia Casanova

Descobreix el sector de la perruqueria i l’estètica amb Mari Carmen Carmona, assessora tècnica de l’Acadèmia Casanova.

Bombers de Barcelona

Dos sergents del cos de Bombers de Barcelona, et mostren de primera mà el seu sector i t’expliquen com accedir-hi. Com a bonus, ens comparteixen consells sobre què fer en cas de patir un incendi al nostre pis.

Col·legi de Metges de Barcelona

Què és i què ofereix el Col·legi de Metges de Barcelona a estudiants de Medicina? Et respon el cap del seu servei d’ocupació, Berenguer Camps.

Escola d’aprenents SEAT

Docents i estudiants de l’Escola d’aprenents SEAT t’obren les portes al seu sector i a estudis com: Automoció, Fabricació mecànica, Mecatrònica industrial…

Hospital Clínic

Endinsa’t en el sector sanitari de la mà de personal mèdic, d’infermeria, de laboratori… de l’Hospital Clínic.


Hotel Alimara i CETT

Informa’t sobre el sector del turisme, l’hoteleria i la restauració amb diferents professionals de l’Hotel Alimara i l’escola universitària CETT.

Mobile World Capital Barcelona

Apropa’t al sector de l’economia digital a la ciutat de la mà de Jordi Arrufí, director del programa Talent Digital de la Mobile World Capital Barcelona.

Serveis socials Sant Gervasi

Coneix en detall sortides professionals vinculades al Treball i a l’Educació social amb treballadores del Centre de Serveis socials de Sant Gervasi.

TV3 – Televisió de Catalunya

Toni Juanet, responsable de la programació de programes culturals a TV3, et parla sobre el sector periodístic i de la comunicació audiovisual.

22@Network BCN

Descobreix l’economia digital i les sortides professionals que t’ofereix amb Isabel Sabadí, directora de l’associació 22@Network BCN.Fotografies de l’anterior edició (2019-2020)

X