Presentació

Del 26 de gener al 25 de març de 2021, celebrem la 13a edició de l’In-forma’t. Activitats per trobar el teu itinerari acadèmic.

A través d’una 50a d’activitats fetes a la teva mida, descobriràs les opcions formatives que t’apropen al teu objectiu acadèmic i professional.


La campanya és una iniciativa del Departament de Joventut, a través del Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves (CAAJ) i els serveis infoJOVE de Barcelona que compta amb la valuosa col·laboració de nombroses entitats i institucions.

Com a novetat i degut a les restriccions sanitàries, enguany la campanya s’adapta al format virtual.

La majoria de trobades s’emetran, doncs, en obert a través dels canals de YOUTUBE i TWITTER dels serveis infoJOVE de Barcelona.

No deixis de sumar-te a les nostres comunitats per no perdre’t res que t’interessi!

I recorda que podràs intervenir en els directes compartint els teus dubtes amb els i les ponents (ho podràs fer quan comenci el directe, a Youtube mitjançant el xat obert, i a Twitter des del fil del post corresponent).

🎓 Si es produeixen canvis al programa es publicaran a l’agenda d’aquest web i al facebook.com/informat.

🎓 Si t’interessa participar en una ACTIVITAT ADREÇADA A GRUPS TANCATS, caldrà que omplis prèviament el formulari d’inscripció. El trobaràs adjunt a la descripció.

🎓 Si en una sessió presencial et calen mesures d’accessibilitat, comunica’ns-ho amb 5 dies laborals anterioritat a la data.

4 blocs d’activitats, adaptades a les teves necessitats


① QUI SOC I QUÈ M’AGRADA?

Interessos, motivacions i aptituds

Tallers i dinàmiques d’autoconeixement i descoberta del teu perfil acadèmico-professional.


② QUINS CAMINS PUC ESCOLLIR?

Itineraris acadèmics

Xerrades sobre les diferents vies d’accés i els seus requisits, que et portaran als teus objectius acadèmics. Algunes s’ofereixen a grups-classe (de centres educatius, entitats juvenils, escoles d’adults…) i d’altres a famílies i a adolescents (sota el títol “Fill/a s’acaba l’ESO. I ara què fem?”).

Si formes part d’un grup de joves i vols més informació, contacta’-ns!

③ QUINA OFERTA EXISTEIX?

Formació reglada i no reglada

Xerrades a càrrec de personal docent en què et donaran a conèixer els diferents estudis que pots triar: batxillerats, cicles formatius, estudis universitaris i altres formacions d’àmbit no reglat.

④ ÉS COM M’HO IMAGINO?

Trobades amb estudiants i professionals

Activitats pensades per complementar la informació rebuda a la resta de tallers, en què podràs parlar directament amb altres joves com tu (en les trobades “De tu a tu”) i amb personal d’empreses i entitats (durant les visites “Explora”).


Siguis on siguis, troba el teu camí formatiu i professional


En l’edició de 2020 van participar 970 joves que van valorar la campanya amb gairebé un 9 sobre 10.

Necessites més motivacions per aprofitar aquesta oportunitat única?

Et donem 10 RAONS PER APUNTAR-TE A L’IN-FORMA’T!

X