EINES I RECURSOS

Has de decidir els teus futus estudis o a què et dedicaràs professionalment? Això t’angoixa o et genera inquietud i moltes preguntes?

Tranquil·litat, pas a pas!

Des dels nostres serveis especialitzats t’oferim l’orientació que necessites, de franc, i, a més, posem a la teva disposició els següents recursos informatius per ajudar-te en la teva tria.

Materials d’orientació acadèmica

En aquest apartat trobaràs els següents recursos:

🎓 “QUÈ VULL FER? Guia d’estudis postobligatoris 2022-2023”

  • Material editat pel Centre d’Assessorament Acadèmic (CAAJ) per tercer any consecutiu, conjuntament amb els serveis infoJOVE de Barcelona i amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona.

🎓 “QUI SOC I QUÈ M’AGRADA”, clips infogràfics sobre autoconeixement i presa de decisions

  • Et toca triar els teus estudis (i/o de què treballaràs), i no saps què vols fer? Per decidir-te, et serà molt útil, en primer lloc, fer un seguit de reflexions personals i processos. Descobreix com en aquestes tres animacions!

🎓 VÍDEO-TUTORIALS “I ARA QUÈ?” sobre itineraris acadèmics

  • Els continguts de la guia “Què vull fer?” es divideixen en diferents apartats, segons el moment formatiu en el que et trobes. De la mateixa manera, en aquests clips, el CAAJ et mostra quins estudis pots fer i/o quines sortides laborals se’t presenten, depenent del títol acadèmic del que disposes.

Recursos audiovisuals: entrevistes i trobades amb professionals

En aquest apartat podràs accedir a tot d’audiovisuals sobre sortides laborals i estudis:

🎓  ACTIVITATS INFORMATIVES a càrrec de docents i especialistes en orientació acadèmica (2022 i 2021)

  • En el marc dels darrers In-forma’t, s’han realitzat una 50a de trobades virtuals en què pots informar-te en detall sobre cicles formatius, graus universitaris, batxillerats alternatius, com afrontar les PAU o el Treball de recerca, per què fer un màster…

🎓 VISITES EXPLORA, a empreses i entitats (2021)

  • Englobades en la 13a edició de l’In-forma’t, les visites es van dur a terme en format virtual degut a la situació sanitària. Recupera-les en vídeo i descobreix, de la mà de treballadors i treballadores de diferents sectors, tot el què vols saber sobre la seva feina.

🎓 CONVERSES SOBRE OFICIS (2017)

  • 26 reconeguts professionals et parlen sobre els seus oficis en diversos sectors laborals: economia, salut, arquitectura, cinema, música, cuina, veterinària, enginyeria, esports… Alguns dels vídeos estan protagonitzats per persones molt mediàtiques i reconegudes al nostre país.
X