febrer, 2021

23feb17:00- 18:30Vols formar-te? Què hi ha més enllà de la formació reglada?

Més

Detalls de l'esdeveniment

Què és la formació ocupacional? 

Un recurs molt útil tant si estàs desocupat/da com si vols millorar la teva formació. Millora la teva qualificació com a treballador/a amb coneixements bàsics per a fer feines i oficis amb gran demanda i a diversos sectors. Solen ser cursos subvencionats i, per tant, gratuïts, i amb durada i contingut variables. Per a accedir-hi, has d’estar inscrit/a al Servei d’Ocupació de Catalunya.

Saps què són els certificats de professionalitat? imprescindibles per a l’exercici professional d’algunes ocupacions en alguns sectors, com el de la dependència, de l’esport, d’instal·lacions industrials, entre d’altres; i amb l’opció de convalidar mòduls formatius corresponents a les unitats de competència acreditades si decideixes fer un Cicle Formatiu.

  • Cursos per a joves en actiu

Cursos gestionats pel SOC amb titulacions de caràcter oficial, totalment subvencionats, sobre àmbits temàtics molt diversos que t’ajudaran a desenvolupar competències que et seran molt útils al teu dia a dia a la feina.

  • Cursos per a joves en situació d’atur

Cursos gestionats pel SOC, totalment subvencionats a través de Garantia Juvenil, una iniciativa europea destinada a joves de 16 a 29 anys que no estiguin treballant ni estudiant.

Aquesta activitat és en format virtual. Pots accedir a través de https://www.youtube.com/infojoveBCN

Hora

(Dimarts) 17:00 - 18:30

Localització

Modalitat Virtual

X